DİYARBAKIR / BAĞLAR - Koşuyolu Ortaokulu

Ara

2023-2024 KOŞUYOLU ORTAOKULU 1. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI PROGRAMI

Haz

19 mayıs Atatürkü anma ve gençlik spor koşusunda koşuyolu ortaokulu hem küçüklerde hem yıldızlarda il ikincisi oldu

Haz

İki ögrencimiz de bugünkü yarışta analig seçmelerini kazandılar il dışına gidecekler. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okullararası puanlı atletizm yarışmalarında öğrencilerimiz başarılı sonuçlar elde ettiler. Hepsini tebrik ederiz.

Ock

etwinning Projemiz Başlamıştır

Ock

Okul idaresi ve rehberlik servisimiz ile birlikte üst eğitim kurumlarını gezerek  lgs hazırlık çalışmalarında öğrencilerimizin moral motivasyonunu artırdık.

Ara

Diyarbakır il geneli okullar arası kros yarışmasında okulumuz öğrencileri il üçüncüsü olmuştur.Beden eğitimi öğretmenlerimizi ve antrenör hocalarimizi okul idaresi olarak tebrik eder kendilerine emekleri için teşekkür ediyoruz.