DİYARBAKIR / BAĞLAR - Koşuyolu Ortaokulu

Koşuyolu Ortaokulu

KAYNARTEPE MAH. SUNAY CAD. KOŞUYOLU ORTAOKULU BLOK NO: 53B BAĞLAR / DİYARBAKIR
Vizyon
• Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Halkoyunları Türkiye birinciliği.Diaybakır futbol 2.liği. 2017 teog Türkiye birinciliği
Öğretim Şekli :ikili
doğalgaz kalorifer